Om du letar efter en present att ge bort eller om du vill unna dig själv något så har IITTALA OUTLET perfekta tips. Se bilder ovan
Matjes och färskpotatis som toppas med hackat ägg, rödlök, gräslök, gräddfil och brynt smör, otroligt gott och passar perfekt både till påsk och midsommar.
Tillagningstid: 35 min
4 portioner
500 g potatis
4 ägg
2 skivor kavring
1 msk smör
200 g matjessill
1 rödlök, hackad
0.5 dl hackad gräslök
2 dl gräddfil
1 citron, finrivet skal
Koka potatisen i saltat vatten. Skär i mindre bitar. Koka äggen i 6 min, skala och hacka.
Smula brödet och stek det i smör så att det blir lite krispigt. Smält smöret och bryn det under omrörning tills det blir gyllenbrunt och doftar nötigt.
Fördela potatis, ägg, matjessill, rödlök och gräslök på ett serveringsfat. Klicka ut gräddfil, riv över citronskal (endast det gula) och strö över kavringsmulet. Ringla smöret över fatet.
Om du letar efter en present att ge bort eller om du vill unna dig själv något så har IITTALA OUTLET perfekta tips. Se bilder ovan
På söndag den 13 Maj kl 13:00-14:00 välkomnar vi Kulturskolan Tanum som uppträder på scenen.
Vilka typer av plagg ser ni som de största trenderna för våren 2025?- -För att verkligen fånga vårens känsla och samtidigt skydda dig från solen, rekommenderar vi en keps eller solhatt för långa sköna dagar i solen. Dessa accessoarer är inte bara praktiska utan också stiliga och kan enkelt matchas med olika vårplagg för en […]