Mingel på torget, föreläsningar, underhållning från scen och poängpromenad med fina priser.

Den vilda kocken (Per Morberg) laddar upp med viltbiffar.
illagningstid: 40 minuter
Ugnstemperatur: 200º
4 portioner
500 g älgfärs
1 ägg
0.5 tsk nymalen svartpeppar
1 riven gul lök
3 finhackade enbär
2 dl vispgrädde
0.5 dl ströbröd
rapsolja och smör till stekning
1 tsk salt
Sås
2 finhackade schalottenlökar
1 msk smör
2 dl utspädd viltbuljong på fond eller tärning
3 msk torr sherry eller vitt vin
3 dl vispgrädde eller crème fraiche
4 msk messmör
2 msk rårörda lingon
2 tsk dijonsenap
2 msk japansk soja, helst tamari
peppar
salt
Mandelpotatis
800 g skrubbad mandelpotatis
3 msk olivolja
salt
Rårörda lingon
5 dl lingon
2 dl strösocker
Sås:
Mandelpotatis:
Rårörda lingon:
Du hittar fler smakfulla höstrecept hos COOP
Mingel på torget, föreläsningar, underhållning från scen och poängpromenad med fina priser.
Passa på att fynda Pepsi hos Dollarstore innan chansen försvinner.
Hos Lekia hittar du ett stort utbud på sällskapsspel för hela familjen. Förgyll höstkvällarna med spelkvällar.