Tips på god mat för hela familjen till midsommar
Underbart god burgare gjord på älgfärs, serveras med en ostkräm, bröd och picklad rödkål. Recept ur kokboken: Klimatmaten av Ann-Cathrine johnsson och Lena Djuphammar.
Tillagningstid: 20 min
4 portioner
500 g älgfärs, eller vegofärs
5 enbär, krossade
1 tsk salt
0.5 tsk svartpeppar
smör till stekning
Ostkräm
1 dl smetana eller crème fraiche
0.5 dl majonnäs
2.5 dl riven Västerbottensost
Till servering
4 hamburgerbröd
sallad, 4 salladsblad
3 dl picklad rödkål
Du hittar fler smakfulla höstrecept hos COOP
I hjärtat av Bohuslän, strax utanför Kungshamn, hittar du Kustcharken – en charmig kött- och charkbutik med passion för närproducerat, hållbarhet och riktigt god mat