Grillad vattenmelonpizza

Grillad vattenmelon som toppas med rödlök, fetaost och mynta är perfekt att bjuda på som tilltugg eller förrätt på sommarkalaset. Recept ur kokboken "Grilla: hur lätt som helst" av Jessica Frej.

Tillagningstid: 30 min

4 portioner

Ingredienser

liten vattenmelon

3 msk olivolja

liten rödlök

lime, pressad saft

1 kruka mynta

300 g fetaost

svartpeppar

Gör så här

  1. Skär vattenmelonen i 2-3 cm tjocka skivor och pensla dem med olivolja. Grilla på direkt värme 2 min per sida.
  2. Skiva rödlöken tunt och blanda med limesaft, låt dra 10 min. Finhacka myntan. Fördela smulad fetaost, rödlök och mynta på melonskivorna. Strö över svartpeppar och ringla på lite olivolja.

Du hittar fler goda påskrecept hos COOP

8 maj 2024
Pinsa med salami och oliver

Pinsa kommer från Italien och är en blandning av pizza och foccacia, perfekt att servera både som middag och tilltugg

Read More
8 maj 2024
Corn ribs

Majskolvar som skärs på längden och penslas med en smakrik bbq-sås och kryddor och grillas.

Read More
8 maj 2024
Grillad vattenmelonpizza

Grillad vattenmelon som toppas med rödlök, fetaost och mynta är perfekt att bjuda på som tilltugg eller förrätt på sommarkalaset.

Read More
magnifiercrossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram